Фен клубът на Чаатай Улусой за България навърши една година

Виктория Александрова е основателка на фен клуба на турския актьор Чаатай Улусой за България. Тази есен клубът навърши една година. Той наброява почти 2000 души.

"За мен тази година както и за всички фенове беше много специална – бяхме заедно, следяхме новостите около нашия любимец и беше едно голямо приключение! Благодарение на нашата първа сбирка – октомври 2015 постигнахме множество успехи. Стигнахме до националните вестници, турската преса сега очакваме да излъчат репортаж който дадох лятото за бтв новините. За мен тази година беше много емоционална. Сега съм първи курс студентка там също намерих фенове. Поради факта, че вече и турската преса научи за нас реших да уча турски език и вече от три месеца ходя на уроци. Чаатай вече знае за нас отваря ми доста често съобщенията в фейсбук. Надяваме се скоро да посети България и да го посрещнем" – сподели за Kafene.bg Виктория Александрова.

Чаатай Улусой е турски актьор и модел. Познат е най-добре с образа на Емир Сарафоулу от сериала „Огледален свят“ и с образа на Яман Копер от сериала „Кварталът на богатите“.

Сподели в: