Феновете на Godsmack с компенсация от Sofia Rocks 2012

Феновете на Godsmack ще могат да доведат приятел със себе си на първия ден от феста Sofia Rocks 2012 като компенсация за разочарованието им от внезапното разболяване на вокала Съли Ерна.

Във връзка с отпадането на Godsmack от програмата на фестивала Sofia Rocks 2012, поради невъзможност на фронтмена и вокал Съли Ерна да продължи изявите си на оставащите дати от предварително обявеното европейско турне и въпреки, че това се случва по причини, независещи от организатора, Болкън Ентъртейнмънт ще компенсира разочарованите фенове на Godsmack като им даде възможност да доведат със себе си приятел на първия ден от фестивала.

Всеки фен на групата, закупил си билет за двудневното събитие ще може да доведе със себе си още един човек, който ще има безплатен достъп до феста в рамките на целия първи ден. На влизане придружителите ще получават специални гривни, с които ще имат възможност да гледат безплатно всички групи от програмата за 7 юли 2012-та. За втория ден на феста – 8 юли 2012-та, влизането в стадиона ще става само с валиден билет, който важи за един човек.

При влизане на стадиона титулярите на билета ще получават гривна, която ще валидира достъпът им и на втория ден. Всички трябва да пазят своите билети за всяко следващо влизане в стадиона, както и за удостоверяване на достъпа до различните ценови зони. Пълния билет за двата дни на фестивала е на цена от 60 лв. до 120лв..

Децата до 10 годишна възраст ще имат свободен достъп до фестивала, но само с придружител над 18 години. Непълнолетните лица над 10 години влизат с билет и придружител над 18 годишна възраст. Декларация за придружител може да се попълни предварително и да се носи на място за по-бърз достъп до стадиона. Тя може да бъде намерена на сайта на Болкън Ентъртейнмънт.

Sofia Rocks 2012 предвижда специална рампа за феновете с ограничени физически възможности. Хората с увреждания ще имат достъп до рампа за по-добра видимост през специално обособен вход на стадиона. Достъпът до рампата трябва да се заяви предварително на телефоните посочени в сайта на Болкън Ентъртейнмънт. Придружителите на хора с инвалидни колички влизат безплатно.

Сподели в: