Февруарско поетично Кафене на тема "Обичам те"

След "Началото" от януарското поетично Кафене, избрахме за тема на следващото – "Обичам те".
Това са две простички думи, които осмислят нашия живот. За всеки човек е изключително важно, вдъхновяващо и зареждащо да чува по-честичко  "Обичам те", независимо дали идват от любимия човек до нас, нашите деца, внуци, приятели и т.н.

Надяваме се, че темата на февруарското ни Поетично Кафене ще бъде особено вдъхновяваща за всички. С нетърпение ще очакваме да споделим всяко "Обичам те" излязло от вашата душа и претворено в стих.

"Поетично кафене" ще се състои на 19 февруари, неделя, от 15.30 часа в Студио 5 в НДК. Темата е "Обичам те".

Както всеки път освен поетите ще очакваме и любителите на поезията, които ще могат да се насладят на чудесни авторски творби и чаша ароматно кафе.

Вход 2 лв.

Регистрирайте се за поетично кафене

За Поетично кафене:
Поетичните кафенета са традиционни ежемесечни сбирки на Kafene.bg, на които четем стихове и импресии по зададена тема, авторски, но също така и любими чужди творби. Срещите ни нямат състезателен характер, а имат за цел да споделим общата си любов към красотата на поетичното изкуство. Естествено поетите, като хора на изкуството, имат нужда от зрители, затова каним не само автори, но и аплодираща публика, която обича рециталите.

Сподели в: