Фарът на сенките“ от Алекс Баркли“

"Фарът на сенките" на Алекс Баркли е сред водещите ирландски трилъри и със сигурност е заглавие, което ще привлече любопитния читател.

Какво прави човек, когато се случва немислимото и той не може да защити семейството си? Когато усеща, че губи контрол над всичко, защото се оказва, че съпругата и синът му, на които е имал пълно доверие, го лъжат. А през цялото време един убиец го дебне….

"Фарът на сенките" е трилър, чието действие се развива в Ирландия и Съединените щати. Когато една рутинна полицейска проверка завършва трагично, детектив Джо Лукези напуска нюйоркската полиция и започва нов живот със съпругата и сина си в тихо рибарско градче в Ирландия. Семейството се чувства щастливо и спокойно. Скоро обаче то ще преживее кошмар, много по-ужасяващ от кошмара, който и тримата са смятали, че са загърбили завинаги.

Ирландката Алекс Баркли, приветствана от литературната критика като новата Патриша Корнуел, показва кога, как и защо един дебютен роман веднага става бестселър в САЩ, Великобритания и още дванадесет европейски страни.

Корична цена: 15 лв.
Издава: ИК Сиела

Сподели в: