Фантасти честват края на света с паметен концерт

С паметен концерт "Тържествения край на света" членовете, последователите и феновете на "Тера фантазия" (дружеството на българските фантасти) ще ознаменуват края на света.

Фаталното събитие ще се отпразнува на 21 декември 2012 г. (петък) от 18:00 часа в залата "Гигантски кристали" на музея "Земята и хората" – София. Концертът-пародия на официалните празненства от близкото минало е „литературно-музикална програма” на членовете на Дружеството, размесена с фрагменти от избрани пророчества и други фантасмагорични съчинения. За ценителите ще се прожектира и сензационния филм на Роланд Емерих "2012".

А само за посветените в тайнството на тера-кончината ще се състои и премиера на новия алманах ФАНТАSTIKA 2012, в който като истинско дежа-ву ще бъде описано събитието, което се случва в момента.

За утеха на всички, които не ще присъстват на концерта-реквием и апокалипсиса ще им попречи да видят /и прочетат/ Алманаха. Последният за сега брой на това ежегодно издание, познато на ценителите на истинската фантастика от 2007 година насам, може да бъде намерен в книжната мрежа, макар и много трудно, като апокрифното издание само за избрани – "ФАНТАSTIKA 2010-11", съобщиха от oрганизаторите.

Сподели в: