Фамилия Тоника ще пеят в Чикаго

На 21 октомври Фамилия Тоника ще пее в Чикаго. Но това не е американският град, а пиано бар в София. Групата ще се представи в основния състав на Тоника СВ – Милица Божинова, Ралица Ангелова и Драгомир Димитров. Преди броени дни Ева и Гого се завърнаха от Китай, но все още не са готови да се включат в концертите на Фамилията.

Затова и основният репертоар за вечерта ще бъде изграден на базата на хитовете на Тоника СВ. Някои от шлагерите като „Карнавал” и „Момчето от шлепа” не са изпълнявани повече от 20 години на живо, затова триото ще направи премиера на новите им версии именно в четвъртък вечер в пиано бар „Чикаго” на „Дондуков” 9.

Разбира се няма да бъдат подминати и всички други обичани песни от целия репертоар на Фамилия Тоника – такава, каквато я знаят и помнят всички. Изпълнителите на „Нека да е лято”  предпочитат концертите в зали и фактът, че приемат да пеят в определени пиано барове би трябвало да звучи като комплимент за самите заведения – досега са пяли единствено в „Магнито” в София и Свети Влас, а сега и в „Чикаго”. На концерта се очакват редица ВИП гости, като резервации са направили куп банкери. Бивш президент на България също се очаква на купона.

"Turly" на Мария Илиева сатна най-добра поп песен в Югоизточна Европа

Сподели в: