"Фамилия Тоника" са беквокали в бенда на "Големите надежди"

Милица, Ева, Ралица и Драго – лицата на една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника" са част от бенда на „Големите надежди”. Те са беквокали и застават до малките кандидати, за да ги подкрепят в най-звездните им мигове на сцената.
 
Шоуто вече тече с плна сила, а четиримата се върнаха назад в щурите си детски години. Твърдят, че били послушни деца, но едновременно с това не крият най-свежите си пакости. Такъв е примерът с Ева, която решила да се покатери на черница, облечена с чисто нова рокля. Не само че успяла да я изцапа, но за капак паднала от дървото право върху… прасе. Детството си Ралица свързва с диви индиански игри и лов на котки, които непременно били прибирани вкъщи. Драго пък споделя, че лудуването с първото му колело преобърнало иначе кроткия му детски нрав. За полупразните кутии с бонбони си спомни Милица, която тайно изяждала част от лакомствата, прикривайки старателно следите си.
 
Освен пакостите, четиримата помнят и първите си стъпки в музиката. В ролята на сцени често били използвани столчета, огради или други импровизирани места. Преди да осъзнае, че пеенето е нейното призвание, Ралица  свирила на клавир в училищна група и редовно посещавала концертите в читалището в родния Левски. Първата публична изява на Ева била на 14-годишна възраст. Две години по-късно обаче вече била носител на медал от националния фестивал в Габрово. По-големият брат на Драго пък бил човекът, който го насочил към музиката – именно той го научил да свири на китара и барабани. В седми клас вече свирил в най-добрата рок група във Враца „Вестители“. Любовта към музиката срещнала Милица с пианото още на петгодишна възраст, след което последвали участия в редиците на хор „Бодра смяна“, различни самодейни групи и разбира се, Консерваторията.
 
Днес, "Фамилия Тоника" продължават да бъдат любимци на поколения българи, а от утре ще споделят своя опит с най-младите таланти.

Още за "Големите надежди":
За първи път Нова ще зарадва зрителите с „Големите надежди” – шоуто, в което децата и техните музикални заложби ще бъдат в светлината на прожекторите, за да докажат, че повече от всеки друг заслужават нашите аплодисменти. Водещ на формата е Драго Симеонов, любим радио глас, телевизионно лице, колумнист, но най-важното – душа по дете.

В ролята на жури ще влязат изпълнители от три поколения – един от най-утвърдените поп изпълнители и текстописци Любо Киров, порасналото дете-чудо Дивна и любимецът на публиката Веселин Маринов. Тримата обаче няма да бъдат жури в истинския смисъл на думата – тяхната задача ще бъде да коментират, да поощряват и да помагат на младите таланти. Единствено зрителите ще бъдат тези, които ще определят кои деца заслужават да продължат напред в шоуто. А каква ще бъде наградата за най-голямата надежда на България? Победителят ще получи не един, а цели три приза – парична награда на стойност 30 000 лв., която родителите на детето ще могат да инвестират в развитието на неговия талант, обучение в Академията по сценични изкуства на сър Джеймс Пор Маккартни в Ливърпул, както и участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy.

Продуцент на „Големите надежди” е Магърдич Халваджиян и Global Films – екип, доказал многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания.

Какво се случва, когато децата превземат сцената? Кои са най-големите музикални надежди на България?
Отговорите – всяка сряда, 20.00 ч. по Нова.

Вижте още:
Видео с Преслава Петрова – 9-годишна

Сподели в: