Фадо чудото Крищина Бранко с концерт в зала "България"

Красивото лице на  португалската фадо певица Крищина Бранко служи за вдъхновение на прочутия  художник Жулио Помар, който е натоварен да създаде пощенска марка по случай стогодишния юбилей от обявяването на португалската република. Той се спира на Кристина Бранко като заявява, че “тя е истинското португалско лице.” Проектът е в развитие и се очаква до края на месец октомври да бъде осъществен.

Обаятелната певица се очаква да пристигне в България на 15 октомври. Концертът й е на 16 октомври в зала”България” от 19:30 ч.
На сцената чистия и омаен глас на Крищина Бранко ще бъде съпроводен от пианото на Рикардо Диас, от португалските китари на Жозе Мануел Нето и Бернардо Куто, от цигулката на Александре Силва и баса на Фернандо Майа.

Концертът на Крищина Бранко се организира от “Джаzz+” с любезната подкрепа на Посолството на Португалия.  Билети за концерта на Крищина Бранко може да намерите в мрежата на  Тикет Плюс в интернет и на касата на зала “България”, в “Дюкян Меломан”, в магазини “Ориндж”, “Технополис”, “Фотосинтезис” и много други каси.

Сподели в: