Уъркшоп – актьорско майсторство за кино

Какви са качествата на добрия филмов актьор? По какво се различава актьорското майсторство за кино от актьорското майсторство за театър?

Екипът на ФИЛМИНИ ви предизвиква да подобрите своето театрално поведение пред камера с петдневен уъркшоп – актьорско майсторство за кино, организиран с подкрепата на Британски съвет. От 17 до 21 октомври в Център за култура и дебат "Червената къща” , Аманда Бренън – главен лектор в Central School for Speech and Drama, Univerisity of London, ще развива актьорското ви въображение и умения пред кино камера.

Полу-дневните занимания ще наблегнат на разликите между игра за театралната сцена и филмовата площадка, работа със сценарий и кино режисьор. Уъркшопът е насочен както към актьори в началото на своята кариера, така и към актьори любители. Работният език е английски, а входът е свободен за селектираните кандидати.

За участие, моля изпратете на английски език своите автобиография, снимка (на която се харесвате) и мотивация за участие на адрес: office@filmini.org.

Крайният срок е 3 октомври.

Сподели в: