Учредиха български фен клуб на турската звезда Чаатай Улусой

Турският акьор и модел Чаатай Улусой вече има българска фен клуб. Почитателките му се събраха на първа среща на 24 октомври. Основната им цел за сбирката е да покажат на своя любимец колко го обичат и подкрепят, и да му кажат, че го очакват скоро в България – неговата втора родина.

Още за актьора:
Çağatay Ulusoy) е познат у нас от ролята на Емир Сарафолу от сериала „Огледален свят“ от ролята на Яман Копер от сериала „Кварталът на богатите“.

Чаатай Улусой е роден на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Започва кариерата си като модел на 19 години. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“. Майка му е от босненски произход, а баща му e турчин от България, но е емигрирал в ранна възраст в Турция. Когато завършва средното си образование Чаатай Улусой е приет в Държавния лесотехнически университет, където изучава изработката и поправката на напоителни системи и подобни съоръжения. В същото време започва да посещава уроци по актьорско майсторство при различни квалифицирани преподаватели. Тези уроци започват да му се отдават и решава, че правилният избор за него е да започне да учи в една от държавните художествени академии.

Сподели в: