Усмивки от старите ленти

Вече отворихме дума за новата тава, втора поред тази година, на Jennifer Lopez. “Смелият” й шести албум ще закове лавиците на 9 октомври.

Намесваме отново Jennifer в цялата схема, защото издателите й от Epic Records в движение замениха пилотния й сингъл. Той ще е пожелателният “Do It Well”, а не както беше обявено “Hold It, Don’t Drop It”. Явно не само г-жа Lopez не ще да изпуска добрите музикални вдъхновения.

Екс “бежанецът” Wyclef Jean също ще зарадва меломанските уши с нов проект. Той ще се казва “Carnival II – Memoirs Of An Immigrant” и ще се появи на бял свят на 5 ноември. Пилотният сингъл се казва “The Sweetest Girl” и е приютил в себе си освен самия Wyclef, така и Akon и Lil Wayne.

И като сме почнали, да кажем някоя и друга блага дума за ветераните от Duran Duran, които до края на годината ще волюмизират новия си албум Red Carpet Massacre. В пилотния сингъл “Falling Down ” гост музикант е Justin Timberlake.

Нов албум ни е приготвила и енергичната дива Celine Dion, чието шоу “A New Day…” в Лас Вегас в продължение на 5 години се радваше на препълнен интерес.

След като ни запозна отново с красотата на френския език по-рано тази година с албума D’Elles, сега Celine ще ни попее малко на езика на Michael Jackson. Първият сингъл от този албум е написан от Dave Stewart и Kara DiaGuardi и носи заглавието “Taking Chances”.

Сподели в: