Усещане за Дзукеро

Senze una donna” ще огласи зала 1 на НДК на 4-ти май 2008, когато по покана на Жокер медиа италианската супер звезда Дзукеро ще изгрее на сцената. Захарния италианец, вече стяга куфарите за предстоящото си турне, което ще стартира в края на следващия месец. Той ще демонстрира световна класа в София с най-добрите си песни включени в последния му албум  “All The Best", с които покори Световните музикални класации през годините на супер успешната си кариера.  Още от далечната 1983 г. насам, когато издаде първият си самостоятелен албум “Un po’ di Zucchero”, той се радва на нестихваща световна слава, и мултимилионни продажби по всички краища на света. Същото важи и за последният  “All The Best", който от началото на годината е номер едно по продажби в Италия, а с първият сингъл “Wonderful Life”, италианеца с шапката за пореден път доказа на милионите си фенове, че светът наистина е прекрасен благодарение и на неговата музика.
 
В София на 4-ти май, Дзукеро отново ще бъде на гребена на вълната, когато в един глас с публиката ще изпее хитове като Baila (Sexy Thing), Il Volo, Occhi, You Are So Beautiful, Diavolo In Me, Diamante и Bacco Perbacco. А той наистина не обича да пее сам, както можем да се досетим по рекордния брой здездни дуети, които е оформил през годините. Като поставим на челно място песента му с Великия Лучано Павароти „ Miserere”, със сигурност ще пропуснем някой, сред бляскавите – Joe Cocker, Eric Clapton, Sheryl Crow, Sting, Miles Davis, John Lee Hooker, Vanessa Carlton, Tom Jones, Brian May и  B.B. King. С повечето от изброените, той не веднъж е пял в дует, на сцената на лондонската Royal Albert Hall.  Но дори изява в соло вариант, не попречи на Дзукеро още в края на миналата година, да разпродаде напълно билетите за предтоящият му концерт в престижната зала на 18-ти май 2008г.

До шоуто в София на 4-ти май, родните фенове имат още малко време да се разпеят и да си закупят билет на цена от 20-80лв. от Билетния център на НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. И незвисимо дали ще носите нещо на главата си, бъдете сигурни, че Дзукеро отново е намислил да скрие шапката на всички в залата.

Сподели в: