Урок по музика за Коледа

Днес, 20.12.2007г., от 17:30 часа, Център за музикални изкуства ще подарява уроци по музикален инструмент и пеене на всички, които желят да се докоснат до музиката отблизо.

Център за музикални изкуства
е модерно музикално училище от нов тип, специализирано в сферата на поп, рок, латино и джаз музиката. В него учат курсисти без ограничения от възрастта и първоначалните им
музикални възможностти.

На 20 – ти декември преподавателите на ЦМИ решиха да толерират музикалното изкуство и разработиха проекта : "Ден на отворените врати в ЦМИ". Проектът е създаден с цел обмяна на опит между музиканти и в подкрепа на общуването между хората чрез музика. Всеки който желае да се запознае с преподавателите на ЦМИ, да получи мнение по муз. въпрос от тях или дори да посвири с тях, може да се възползва от инициативата!

В Център за музикални изкуства преподават известни действащи музиканти, познати от поп, рок, джаз сцената и от телевизионния екран. Адресът на Центъра е: Бул. "Витоша" 109 (сградата на "НЧ д-р Петър Берон), там ще се проведе и проектът. Ще ви очакват музикантите:

Румяна Коцева – поп и джаз певица
Пламен Петров – поп, рок и джаз китара
Ники Стоянов – Бас китара
Цецо Георгиев – Барабани

За повече информация за дейността на училището – www.cma-bg.com

Сподели в: