Уникално шоу в Пловдив представя DJ Mag

Арт инсталация-надпис от светлоотразително фолио ще бъде една от изненадите, които подготвят за партито на DJ Mag в Пловдив. Светещият надпис “Life is Lies”, което е намигване към хита от 80-те “Life is Lifе”, е изработен от плексиглас и ще може да бъде прочетен само чрез светлината на прожекторите и само за определен момент от време. Арт инсталацията е съчетана с електронната музика на диджея, и ще бъде представена в баня Старинна, която функционира като център за съвременно изкуство.

Авторът на оригиналната творба е Симеон Стоилов, който е един от известните съвременни артисти. На уникалното шоу може да станете свидетели на фаталния 13 март (петък) 2009г. в Пловдив. В същия ден публиката на шоуто ще е сред първите в света, която ще чуе последния ремикс на Mark Knight на парчето на FaithlessMusic Matters”.

Част от взривяващото първо парти на DJ Mag ще бъдат и DJ Steven и Ясен Петров (Metropolis), DJ Balthazar и JackRock (Renesanz), Iv! & Groove (Ellectrica). Билети за партито вече се продават в мрежата на eventim.bg и ticketstream.com на цена от 15 лева.

Сподели в: