Уникални серии на Без багаж от Кения

Както знаете, най-нашумялото туристическо предаване в ефира на Нова Телевизия – „Без багаж”, беше на сафари в Кения. С екипа на предаването пътува Емилия Давидова – зрителката, която спечели наградата GRAND. Само в ефира на Нова ТВ зрителите ще могат да видят неповторимите кадри от Кения, които екипа на “Без багаж” засне там. Не пропускайте да видите как екипа на “Без багаж” премина Екватора; как танцуват грациозните Самбуру и Масаи; как племената се хранят с прясно източена кръв и мляко. Посетете с тях госпъл църква в Кения, споделете сълзите и емоцията, които изживяха.
 
Ще разкажат още за:
Лоджите – лукса в сърцето на саваната;
Децата на Кения – красиви, с искрени усмивки, … и се радват на… химикалки;
Жените на Кения – красиви, енергични, импулсивни и цветни;
Животните на Кения – внушителни; истински и диви;
Кения – приказка без край!

През юли “Без багаж” обяви кастинг за водещи за бъдещите си дестинации. Стартира 2-ри кръг на кастинга – прослушване от Тони и Сашо водещите на сутрешното шоу “Кофеин”по радио “FM+”. Успех на всички!

Повече за предстоящите серии от Кения и пътуванията на “Без багаж” можете да разберете в Четвъртък и Петък от 9 – 9.30ч. в ефира на Нова ТВ, както и в Петък от 9 – 10ч. в ефира на радио “FM+”  по време на шоуто “Кофеин”, в което гост ще бъде продуцентката на предаването –  Биляна Траянова.

Сподели в: