Университет на успеха: Среща с Магдалена Малеева

На 10 септември, от 19:00 до 21:30 ч. в кино "Влайкова" ще се състои среща от цикъла "Университет на успеха" (Master Academy). Тази вечер мотото е "Пътят на една шампионка – от зелените кортове до зелената идея" – среща-разговор с Магдалена Малеева. Билети с намаление пре предварителна резервация.

Колко дълго е разстоянието между зелените кортове и зелените идеи? Може би само една ракета, а може би един живот. Колко голям е човек не се измерва с неговите успехи, а с неговите идеи и каузи. Понякога е по-лесно да покориш световния връх, отколкото да отстояваш една кауза в родината си. За хората, които вярват в себе си, за хората които имат мисия, за България, като място, където честните каузи се превръщат в реалност. Ние вярваме в това. А ти?

Този път сме поканили голямата българска тенисистка Магдалена Малеева, която се занимава усилено с обществено значими дейности. Ние вярваме, че дисциплината, която дава спорта, има пряко отношение към това как се справяме с живота си и как постигаме целите си.

* * *

Търсите ли своя път към успеха? Интересувате ли се от това как успешните хора разработват стратегии, поставят цели, преследват мечти и ги реализират?

Ако сте от хората, които са решени да разберат как да постигнат целите си в този живот, тогава продължавайте да четете. Информацията, която следва е много важна за вас!

От Master Academy вярваме горещо в един от основните постулати на бихейвиористката психология, а именно „ако един човек може да направи нещо, то значи и аз съм способен на същото!” Казано с думите на Антъни Робинс: „Ако искате да успеете, моделирайте някой, който е вече успешен.”

От друга страна, не искаме да се съгласим с разпространените вярвания и липсата на увереност в това, че в България може човек да бъде успешен или е задължително да печели и да е успял по нечестен начин.

Водени от това, решихме да създадем нашето ново събитие, което нарекохме „Университет на успеха”!

Поставихме си за цел да издирим успешни българи и хора, живеещи в България и да ги поканим на разговор с нашите водещи: писателя Иво Топалов и трикратния победител в състезанието „Майстор на думите” и преподавател в СУ „Климент Охридски” доц. д-р Георги Бърдаров. Иво и Георги ще имат задачата първо да представят темата на вечерта, а след това да дискутират с гостите моделите, стратегиите и рецептите, които им помагат да са успешни в работата и живота си! Така всеки зрител ще има възможността да получи и вземе за себе си и за своя живот работещи практики.

Накратко: „Университет на успеха” е събитие, в което успешните хора разкриват как са се зародили идеите им, през какво са преминали, какво ги е подкрепило в трудните моменти на живота им, и какво ги е извело до успех.

КОГА И КЪДЕ:

Кино Влайкова (ул. Цар Иван Асен 2, № 11), 10 септември 2015 г. от 19 ч.

Вход с предварителна регистрация (попълнете формуляра в горната дясна страна на сайта и оставете вашето име и мейл адрес): 10 лв./човек – 33% отстъпка!

Вход на място в деня на събитието: 15 лв./човек

Вход за ученици, пенсионери, студенти и инвалиди: 5 лв./човек

Сподели в: