Унгарският оркестър „100 Gypsy Violins“ се готви отново да завладее София

След изключителния успех на "100 Gypsy Violins“ у нас през май 2011 година, многолюдният унгарски оркестър се готви отново да завладее София с виртуозните си изпълнения на класически композиции тази есен.

На 22 септември от 20:00 часа в зала 1 на НДК най-големият симфоничен оркестър в света ще представи пред българска публика актуална програма от унгарски и световни автори в характерния за музикантите от оркестъра стил – в удивителен синхрон, по памет и без партитури.

Всяка поява на оркестъра предизвиква несравним ефект върху публиката: блестящ в цветни, традиционни костюми, оркестърът поразява със своята земна, натурална енергия. Светкавичните импровизации в ритъм, цвят и стил могат да бъдат моментално почувствани – инстиктивното усещане за унисон и богати хармонии са вродени умения на музикантите от оркестъра „100 Gypsy Violins“. Те предават на публиката енергията на един народ, който е избрал музиката за универсален език.

Билетите за концерта на "100 Gypsy Violins" тръгват в продажба от днес в мрежата на Eventim и каса 3 на НДК. Цените са между 30 и 60 лв и ВИП места между 80 и 100 лв.

Сподели в: