Украинската певица Ани Лорак с участие в лятното турне на Филип Киркоров в България

Няколко седмици преди началото на националното лятно турне на Филип Киркоров “ДруGoy” в България, кралят на руския поп оповести новината, че заедно с него у нас ще пристигне и украинската поп-звезда Ани Лорак. Изпълнителката, която е близка приятелка и протеже на Киркоров от години, ще вземе специално участие във всеки от четирите концерта в България.

Грандиозните представления ще започнат от зала 1 на НДК в София (29.06) и ще преминат през сцените на летните театри в Пловдив (1.07), Бургас (2.07) и Варна (5.07). Вторият концерт по програма в Пловдив, обявен първоначално за 30 юни, ще се състои на 1 юли от 21:00 часа. Промяната на датата се налага поради спецификата в изграждането на сцената в Летен театър Пловдив.

Организаторите на турнето – компания “Degris” издават, че по време на всеки спектакъл, появата на Ани Лорак на сцената ще впечатлява публиката със своята зрелищност. На фона на осеяно със стотици звезди нощно небе, красавицата ще се спуска от върха на сцената, възседнала гигантски полумесец. Заедно със своя близък приятел и ментор – Филип Киркоров, двамата ще изпълнят в дует песента "Гимн уходящим мечтам" (“Химн на отиващата си мечта”). В паузите между песните в шоуто “ДруGoy”, чрез гигантски видеопроекции Филип Киркоров ще преминава като през врата във времето – от реалността на сцената в друг свят.

Близкото приятелство между 33-годишната украинска певица и актриса Ани Лорак и Филип Киркоров се заражда с участието й в конкурса “Евровизия” през 2008 г., когато знойната красавица представя родината си с песента “Shady Lady”, продуцирана от Киркоров. Украинската звезда е позната на родната публика и от гостуването й в музикалното шоу “Music Idol” през 2008-ма, за да промотира конкурсната си песен и коментира изпълненията на участниците. В едно свое интервю по време на престоя си у нас Ани Лорак казва, че когато е с Филип в България, се чувства българка.

Билети за грандиозните шоу-спектакли на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас, можете да намерите в мрежата на Eventim и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.

Още по темата:

Филип Киркоров посвещава всички песни от турнето “ДРУGOY” на дъщеря си

Огромна сцена и космически модул в НДК за “ДруGoy” на Филип Киркоров

Филип Киркоров представя новото си шоу “Друgoy” в България

Сподели в: