Уил Смит иска да е първият чернокож Джеймс Бонд

Американският актьор Уил Смит, който е и сред най-високо платените холивудски звезди, заяви, че той е най-добрият избор за ролята на първия чернокож Джеймс Бонд. Дали си прави реклама или наистина е най-добрият вариант за продуцентите, ще решат големите умове в Холивуд. Но засега актьорът от "Мъже в черно", "Лоши момчета" и "Ханкок", заявява, че напълно готов да изиграе агент 007.

Хип хоп изпълнителите Пъф Деди и Джейми Фокс също се предложиха за евентуални заместници на настоящия агент 007 Даниел Крейг, а неотдавна звездата от филма "Obsessed" Идрис Елба заяви, че той е по-добър избор, тъй като е британец.

Уил Смит отвръща на удара на конкурентите си, като заявява пред медиите, че той може да гарантира успеха на бъдещия филм в боксофисите. Засега обаче не изглежда вероятно Даниел Крейг да се откаже от ролята на агент 007 след като последният филм от поредицата "Спектър на утехата" донесе приходи от над 575 милиона долара в световния бокс офис. Работата по 23-я филм от поредицата вече започна и са очаква той да се появи по кината през 2011 г. Дали ще видим и чернокож Джеймс Бонд на екрана само можем да гадаем.

Сподели в: