Уикеда обикалят България

WICKEDA & хип-хоп формацията THE TOP STOPPERS обикалят България с 12 концерта. Голямото начало беше на 4 април в София, на 5 април бяха във Варна, а ето и цялата им програма:

11 април    – Велико Търново, клуб „GALAXY BOWLING”
12 април     – Плевен, клуб „GALAXY BOWLING”
18 април     – Сливен, клуб „ТАНГРА“
19 април     – Габрово, клуб „ПОД ТЕАТЪРА“
16 май         – Стара Загора, клуб „IL MONDO”
17 май         – Бургас, клуб „БАР БЕЗ ИМЕ“
24 май         – Пловдив, клуб „КОНЮШНИТЕ НА ЦАРЯ“
29 май         – София, клуб „ТЕРМИНАЛ 1“
30 май         – Силистра, клуб „SODA”
31 май         – Добрич, клуб „MAZE”

WICKEDA и THE TOP STOPPERS вече са изпробвали ефекта от своята творческа колаборация. Експериментът се оказва повече от успешен, а щастливците, научили за ъндърграунд събитието и имали щастието да го посетят, още говорят за преживяното с открито възхищение.

Майсторите на живата музика WICKEDA, водени от емблематичния за родната сцена Ерол, смело се впускат в музикалната авантюра, подкрепени от винаги търсещите нови предизвикателства и силно продуктивни THE TOP STOPPERS. Feel, Wosh MC, Yoko и Pyro са едни от най-изявените представители на хип-хоп ъндърграунд сцената у нас и верни на своите фенове непрестанно търсят нови пътища към тях. Музиката е в кръвта на двете банди, популярни със силните си изяви на живата сцена и предстоящите участията обещават взривоопасна комбинация от магнетични акорди, пленяващи вокали и умопомрачителни рими, изсипани и разбъркани в уникален, висококачествен микс, предназначен да се помни дълго и продължително.

Сподели в: