Търсят най-дизайнерската баня в конкурса на Ideal Standard "Баня на годината 2014"

От 3 ноември започва новото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 под мотото „Вдъхваме живот на всяка баня” с няколко нови категории.

Проекти на дизайнерите се приемат до 26 януари 2015 г. на сайта: http://www.banianagodinata.com/.

В 11-тото издание на конкурса Ideal Standard провокира дизайнерите в четири категори: жилищна баня, хотелска баня, санитарно помещение в детска градина/училище/университет и санитарно помещение в бар/ресторант/клуб.

В единадесетото издание на конкурса участниците, изпратили проектите си до 3 декември, могат да получат Ментор за своя проект.

За първи път, в рамките на конкурса, каним участниците да посетят Светът на Идеал Стандарт за един ден, за да чуят, видят и се докоснат до марката и продуктите.

В конкурса могат да участват 3D визуализации на бани, създадени с продуктите на Ideal Standard. Проектите трябва да са авторски. В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 могат да участват студенти, млади дизайнери или хора на свободна практика, без ограничение на възрастта.

Кандидатствалите проекти в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 ще бъдат оценявани по няколко критерия: уникален и стилен дизайн; мисъл за водната и енергийна ефективност; функционалност, съобразена с уникалните нужди на потребителите от четирите категории и реализация на проекта.

По време на официалната церемония по награждаването ще станат ясни победителите от конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014. в четирите категории: „Идеалната баня на моя дом”, „Идеалната училищна тоалетна”, „Идеалната хотелска баня” и „Идеалното място за освежаване в любимото ми място за забавление”.

Големите награди

Победителите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2014 в четирите категории ще бъдат определени от жури в процеса на гласуване от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Победителите ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2014” и ще бъдат наградени с пътуване до Лондон с посещение на „The Bathroom” и творческа среща с един от водещите дизайнери на Ideal Standard и предметна награда от Ideal Standard.

Наградите на публиката

Традиционно своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса
http://www.banianagodinata.com/ от 27 януари до 17 февруари 2015 г. Избраниците на публиката в четирите конкурсни категории ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2014” и ще бъдат наградени с посещение на събитията от международния фестивал за дизайн и визуална култура ONE DESIGN WEEK 2015 и предметна награда от Ideal Standard.

Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат предметни награди.
Партньори на конкурса тази година са професионалните общности DIBLA и Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Медийни партньори към момента са: Градът Медия Груп, сп. Наш дом и Kafene.bg.

Цялата информация за Ideal Standard Баня на годината 2014 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com

Сподели в: