Три Новели от Богдан Русев

Туристът + 1
Той няма багаж. Нито лични вещи. Нито име. Но за пръв път през живота си той не пътува сам. Туристът е приет в едно дружелюбно семейство в германската провинция, където може да забрави за хладната самота на съществуването си и за смразяващата тайна на професията си. Но никога не може да забрави миналото си. И докато пътува назад в спомените към своето детство, той ще открие ключа към настоящето… но дали няма да изгуби себе си?
 
1800
„Интересна идея, която отваря широко вратите на класическата литература за парти културата на ремикса… Добре дошли в бъдещето на миналото.“
Георги Неделчев
 
Необикновената история на Найдън Романоф

Нейдън Романоф (1980 – 2020?) беше най-успешният и ексцентричен бизнесмен, предприемач и визионер на своето време. Започнал живота си в дом за сираци, той бързо се превърна в олицетворение на легендата за човека с необикновени способности, който използва съдбата си така, както гениалните музиканти използват инструментите си. Десетки емблематични бизнеспроекти, стотици милиарди евро, два брака с международни звезди и три околосветски пътешествия по-късно, той напусна този свят по начин, който беше колкото трагичен, толкова и загадъчен. Тази книга е опит за отговор на въпроса какво се опитваше да ни каже Романоф с целия си живот.
 
Три Новели
Богдан Русев

Дизайнер: Иво Рафаилов
Обем: 232 страници
Корица: Мека корица
Формат: 13 x 20 cm
Цена: 14,00 лв.

Сподели в: