Три лайв вечери с Белонога, P.I.F., Николо Коцев и приятели

Белонога, 5 юни (сряда), 21:00 часа

Зад псевдонима Белонога застава Гергана Димитрова, позната като певица в световноизвестния български хор "Мистерия на българските гласове", както и от "Ева Квартет". Белонога е изпълнител с рядък композиторски талант, който успява да смеси в едно всичко, което познава като българска музика, с музикалното наследство на далечни и непознати култури. Резултатът е богата на емоция и изключително подходяща за лайв изпълнения музика, едновременно първична и мелодично богата.

Заедно с Белонога на сцената в Back Stage Club ще излязат Алекс Нушев (Ableton-live, бас и китара),
Костадин Генчев (кавал, двоянка, укарина),
Виолета Петкова (гъдулка) и
Анатолий Вапиров (саксофон).

Събитието във Facebook e тук: www.facebook.com/events/570369459675052/

P.I.F. Plugged, 7 юни (петък), 22:00 часа

Една от най-популярните родни банди готви своята нощ в Back Stage Club. Заявката е за сериозна доза силен, енергичен, български алтернативен рок, добре изсвирен и разказан от обичайните заподозрени. Това, което прави P.I.F. "голяма" банда е талантът на музикантите да те въвлекат в истории, които сякаш сам си преживял. Към това прибави гарантираните разкази на Димо в паузите и получаваш нещо много повече от обикновен концерт.

Неотдавна P.I.F. загатнаха за три нови парчета, които ще намерят място в този лайв -„Сладката страна на нещата”, „Оставам тук” и „Намерих те”. Наред с тези композиции, вечерта обещава емблематични за бандата парчета като "Приказка", "Цялото небе", "Вали" и още.

Събитието във Facebook е тук: www.facebook.com/events/573520692670225

Николо Коцев и приятели, 8 юни (събота), 22:00 часа

Николо Коцев подготвя вечер, в която музиката ще бъде такава, каквато той и неговите близки приятели я разбират – качествен, твърд рок. Николо Коцев е основната движеща сила на Кикимора, проек създаден преди две години с идеята да създава авторска музика на български език. Музикантите пускат за свободно сваляне всяко едно от създадените парчета, към момента от официалния им сайт можеш да свалиш аудио на "Мръсница", "Глупакът", "Омерзен" и други.

Момчетата от групата застават зад хитрите си и понякога доста остри, но винаги пълни с култови фрази текстове. Част от тях са написани от режисьора Андрей Слабаков. В бандата освен Николо Коцев влизат Алекс Атанасов (соло вокал, китари), Николай Тодоров (ударни, вокали), Николай Цветков (бас, вокали) и Марин Иванов (клавир, вокали).

Събитието във Facebook: www.facebook.com/events/299303246870456

Back Stage Club – Там, където сме заедно…
бул. Васил Левски 100
тел. за резервации:
0878 311 421

Сподели в: