Трилърът "Дръж се здраво" от Харлан Коубън е вече по книжарниците

За книгата:
Кошмарът на всеки родител… Тиа и Майк Бай не са и допускали, че ще паднат толкова ниско – да шпионират децата си. Но 16-годишният им син Адам напоследък се държи отчуждено, а самоубийството на най-добрия му приятел ги кара да бъдат нащрек. И ето, че само дни след като инсталират специална програма в компютъра на сина си, те са стреснати от лаконично съобщение от неизвестен изпращач, нареждащо на сина им да си трае, ако иска всичко да е наред.

Като капак на всичко Майк разбира, че съседското момче, чийто лекуващ лекар е той, се нуждае от спешна бъбречна трансплантация. Майк внезапно се оказва в центъра на експлозивна тайна, която може да взриви семейството на детето.

Друга съседка – Бетси Хил, майката на самоубилото се момче – случайно научава неподозирани неща за нощта, когато умира синът й. Но преди да научи още нещо Адам изчезва и целият квартал е разлюлян от шокиращите събития. И докато животът на тези семейства се сплита яростно и трагично, отдълго крити връзки и събития започват да изплават на повърхността и принуждават отчаяните родители да търсят отговор на въпроса: докъде биха стигнали, за да защитят любимите си хора?

За автора:
Харлан Коубън ("Господарят на нощта", "Не казвай на никого", "Само един поглед", "Под прикритие", "Погрешен удар", "Гората", "Няма втори шанс", "Невинният") е лауреат на литературните награди за криминална литература "Едгар", "Шеймъс" и "Антъни" – първият автор в историята, спечелил и трите. Неговите романи са преведени на повечето езици и се радват на милионни тиражи в цял свят.

Издава: ИК Колибри
Премиера: 26 февруари 2009 г.
Корична цена: 15 лв.
Страници: 364

* * *

Прочетете още:
Гората на Харлан Коубън
"Невинният" от Харлан Коубън

Сподели в: