Трибют на Rage Against The Machine в помощ на приют за бездомни кучета

DOG ‘N’ ROLL е името на специалното рок събитие, организирано в помощ на бездомните кучета в приют, които имат нужда от адекватна грижа, докато открият своите осиновители

Концертът е този петък, 15.03., в рок бар Rock IT. Подготвят се цяла плеяда от певци, които ще изпълнят популярни хитове от съвременната и класическата рок сцена, като всички те са възпитаници на рок училището Rockschool , което е организатор, заедно с доброволците към общинския приют за безстопанствени кучета с. Горни Богоров – „Бандата на 1500-те“.

Талантливи певци, с педагог Цветелина Чендова, ще изпълнят кавъри на известни парчета, а гвоздеят на вечерта ще е трибют на Rage Against The Machine , дело на сборна формация ученици и приятели на школата.

Събраните средства ще отидат в помощ на кучетата от приюта, които имат нужда от качествена храна, ваксини, нашийници и други пособия за един по-обгрижван и добър живот. Това е първото подобно събитие под формата на концерт, което „Бандата на 1500-те“ организират заедно със своите приятели музиканти.

Сподели в: