Трети уъркшоп „покрив парти“ над София в Арт Хотел Симона

В унисон с лятното настроение, организаторите на кампанията „Графити лято 2013“ в Арт Хотел „Симона“ ще осъществят третия поред графити уъркшоп на 3 август 2013г. от 10:00. Необичайното място на събитието е самият покрив на хотела, на който подбрани райтъри ще рисуват и ще покажат своите умения на целия пътникопоток по булевардите Константин Величков, Възкресение и Гешов.

По този начин ще предоставят възможност на райтърите и на гостите на събитието да се забавляват на едно истинско „покрив парти“, в стил Ню Йорк.
Темата е „the roof is on fire… n’ice” като подбраните цветове са в двете най-контрастни гами – червената и синята.

Това е последния уъркшоп, преди да започне мащабния конкурс на 5-ти етаж в Арт Хотел „Симона“, по време на който, вратите на всички стаи на етажа ще бъдат отворени за графити артисти. Проектите и артистите са вече избрани, а мащабното рисуване, което ще донесе и големи парични награди на участниците започва точно на 17 август тази година и завършва на 21 август.

От 22 август в продължение на 3 седмици, вратите на хотела са отворени за всички желаещи да посетят, видят, оценят и гласуват за най-красиво направена графити стая.

От „Стая в Рим“, до „Африка през ключалката“ графитите на райтърите ще ви пренесат в различни светове.

Всички материали са осигурени от Арт Хотел „Симона“.

Кампанията „Графити лято 2013г.“ започна на 6 юли тази година. В рамките на кампанията се организират четири уъркшопа и конкурс, който е наречен “Be free!”. Целта е една – да се докаже, че графитите са вид изкуство, което трябва да бъде популяризирано и подкрепяно, което може да промени облика на всяка сграда с по-свеж и атрактивен вид.

Сподели в: