Транс-формирай с д-р Бандлър

Искате ли да научите как да се справяте по-успешно с живота си?
Искате ли да откриете по-ефикасни пътища за своята личностна и професионална реализация?
Искате ли разкриете потенциала си и да го впрегнете да работи за постигане на целите ви?
Искате ли да научите как да промените вредните си навици и да надраснете индивидуалния си житейски опит?

Всичко това и още много повече можете да постигнете чрез книгата „Транс-формации” на Ричард Бандлър – един от създателите на НЛП. За да се научите да прилагате по-лесно техниките от този наръчник и да усвоите моделите в основата на Невро-лингвистичното програмиране (НЛП), заповядайте на семинар-демонстрация, който ще се проведе в четвъртък ,19.05.2011 от 18.30 до 19.30 в кафе-книжарницата в Orange Center на ул. „Граф Игнатиев“ 18, ет. 4.

Специален гост и водещ на събитието ще бъде Лора Бръмбарова, МБА, НЛП Треньор и Коуч сертифициран от д-р Ричард Бандлър и Обществото по НЛП, Коучинг Академия НЛП Италия и основател на НЛП България.

НЛП е резултат от дългогодишните проучвания на Ричард Бандлър и Джон Гриндър върху елементите на поведението и езика, позволили на психотерапевти от различни школи да постигат неизменно невероятни успехи.

НЛП се изучава от милиони хора по света в най-различни сфери като управлението, продажбите, маркетинга, връзките с обществеността, образованието, терапията, взаимоотношенията между половете, армията, политиката, специалните служби, спорта, както и от хора, занимаващи се с личностно израстване и развитие.

НЛП е отношение към онези качества вътре във вас, които заслужавате да използвате за постигане на невероятни успехи.
 
Насладете се на тази рядка възможност за себеусъвършенстване.

Вход свободен.

Сподели в: