Точка БГ и "Хлебни къщи" забъркват етюди в брашно

Тази вечер, 8 ноември, от 19 ч. в Червена зала в Червената къща, ще се състои "Етюди в брашното" – концерт на Точка БГ и мрежа "Хлебни къщи".

Концертът е благотворителен, подходящ за всички възрасти. Той не е само музикално събитие, а мултимедиен пърформанс се вдъхновява и преплита всичките ви сетива.

Под музиката и текстовете на Точка БГ се творят, трансформират и изчезват в брашно образи, създавани от д-р Надежда Савова, поет и създател и председател на Международния съвет на самодейните средища и мрежата „Хлебни къщи в България” и по света, пътешественик за 2012 г. на списание "Нешънъл Джиографик".

Приходите от концерта подкрепят каузата за фондонабиране на средства за откриването на хлебна къща и в София, която предстои да започне да функционира като културно-социален център и социално предприятие за хора от уязвими групи.

Вход: 5 лв.

За онлайн резервации на билети и/или предварително закупуване на билети чрез еPay, моля посетете www.redhouse-sofia.org/Event.aspx?id=10111, или звъннете на тел. (+ 359 2) 988 81 88, (+ 359) 885 82 85 32 – за мобилни телефони, или пишете на office@redhouse-sofia.org.

За повече информация и контакти: Надежда Савова, nadezhda.savova@gmail.com.

Сподели в: