Топмоделът Мина Попова представя България на Lady Universe 2016

Красавицата Мина Попова ще представи България на престижният международен конкурс за красота Lady Universe 2016, който ще се проведе в три дни – 9, 10 и 12 февруари. Бъгарката има стабилен опит в покоряването на подиуми в далечен Перу, Малайзия, Тайланд, Виена, Великобритания, както и първото издание на Sofia Fashion week.

До момента потвърждение за участие има от Германия, Азербайджан, Гърция, Македония, Мароко, Молдова, Черна гора, Палестина, Португалия, Русия, Сърбия, Украйна и Япония.  В надпреварата ще вземат участие жени от 18 до 26 г, неомъжени, занимаващи се със социални и благотворителни каузи. За победителката е предвидена голяма парична награда, а избраната красавица ще бъде и лице на социалната кауза на конкурса.

На 9 февруари е предвидена благотворителна и тематична вечер, на която ще бъде съобщена социалната кауза на конкурса, а всички участнички в надпреварата ще бъдат презентирани пред български медии.

На 10 февруари пък всяко едно от момичетата ще представи своят национален костюм и ще демонстрира артистичната си природа. Отбрани ВИП  гости от дипломатическия корпус и бизнес средите ще аплодират красавиците в зала София на актуалния Хотел Маринела.

На 12 февруари е кулминацията на Lady Universe 2016, когато ще се проведе официалния конкурс и една от претендентките ще се тръгне с престижната корона. Организаторите подготвят истински шоу-спектакъл, който ще се състои в перлата на нощна София- вариетето на Хотел Маринела.

Лицензиант на Lady Universe е топ-модела и моден мениджър Цвети Разложка, а съорганизатор е 359 Model and Talent, агенцията, която нашумя в модните среди с организирането на първата модна седмица в София – Sofia Fashion Week. Идеята на организаторите е да покажат,че България е достойна дестинация за среща на красотата и таланта по целият свят. Официален медиен партньор на събитието e Code Fashion.bg.

Сподели в: