Том Джоунс идва със звезден бенд и златен репертоар

Само няколко дни делят българската публика от дългоочаквания концерт на Сър Том Джоунс в Арена Армеец София. Легендарният изпълнител ще пристигне в България след концерта си в Букурещ. Световното му турне е под наслов „Praise & Blame”.

Том Джоунс, който междуверменно взе участие в последния албум на Хю Лори, известен повече като д-р Хаус, се приближава към концерта си в столицата на 18 ноември с големи крачки, следван от своя виртуозен бенд.  Той е в състав Джеймс Майкъл Моузес (китари), Дейвид Ерик Бронз (бас), Тревор Майърс (тромбон), Хенри Колинс (тромпет), Франсис Уолдън (саксофон). Рамо до рамо с харизматичния британец ще заставанат и две изключителни беквокалистки – Софи Хилър и Лаура Критчли.

В звездния бенд на Сър Том специално място заема барабанистът Гари Уолис, който е и музикален директор по време на турнето. Уолис е неотлъчно до Джоунс от средата на 90-те години. През годините  музикантът свири с най-големите артисти от световната музикална сцена. Peter Gabriel, Pink Floyd, Mike and the Mechanics,Schiller и наскоро гостувалият в София Jean Michel Jarre са само малка извадка от култовите имена, с които Гари работи.

Вече е известен и репертоарът, с който Том Джоунс със сигурност ще държи публиката в Арена Армеец София на крака в продължение на повече от два часа. Британецът ще включи както песни от последния си албум „Praise & Blame”, така и златните си хитове. „В турнето сме включили доста песни от „Praise & Blame”. Разбира се, феновете очакват и по-старите хитове. От своя страна, никога не мисля, че ще ми омръзне да ги пея. Те са част от мен.”, споделя наскоро Том. „Sugar Daddy”, „Delilah”, „Pussycat”, „She’s a Lady”, „It’s Not Unusual” и „Sexbomb” са само част от вечните заглавия, които Том Джоунс и неговата супер група ще пресъздадат със завладяващи аранжименти на столичната сцена.  Българската публика ще има изключителната възможност да преживее едно от най-значимите музикални събития за годината.

Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат закупени на цени от 50, 90 и 110 лева от:
касата на зала Арена Армеец
касата на Ticketpro в билетен център на НДК
касите на Ticketpro и неговите партньори
онлайн на ticketpro.bg

Сподели в: