Тома включи 11 рок парчета в албума си "Герой"

Тома избухва с дебютен солов албум. След разбиващия първи сингъл "Герой” е ред и на едноименния албум.

"Герой” излиза на музикалния пазар днес от Вирджиния Рекърдс. А вчера рок идолът представи премиерно на живо албума пред журналисти, приятели, рок и метъл фенове. За всички тях Тома и компания изсвириха шест парчета от новата тава, включително заглавното "Герой”, както и един чудовищен рок дует – общото парче на Тома с Фънки, който беше жури във втория сезон на Мюзик Айдъл.

На партито, организирано тематично в подземен паркинг в центъра на София, Тома направи ефектно появяване – яхнал тежък мотор и обграден от няколко секси мотористки.

От сцената младият рокер не пропусна да благодари на "всички замесени в играта” – своите продуценти Вирджиния Рекърдс, музикалния си продуцент Жоро Янев, на авторите на парчета в албума – Графа, Дичо, Иван от ПИФ, Краси от Д2, както и на текстописците Руши и Гери Турийска.

Публиката чу за първи път изпълнения на парчетата "Нямам време”, "Няма място в теб” (супер модерна балада, по текст на Руши), Пластмаса feat. The Funk, както и на двете песни в албума, които са на английски – баладата Inconsolable (“Неутешим”) и…невероятния метъл кавър на диско хита на Хот Чоклит от 70-те – Every1’s A Winner.

На партито на идола бяха и куфяха Дичо, Ивайло Крайчовски от ФСБ, Васил Гюров от Ревю, Митко Кърнев и Дидо от Д2, човекът-глас Краси Аврамов, както и колегите на Тома от риалити шоуто Нора, Ясен, Невена, Теодор Койчинов и Стефан Лалчев.

В албума на Тома има общо 11 парчета от български и чужди автори, всички с модерно рок звучене.

Сподели в: