Тодор Георгиев – Toshey се завръща с нов клип и акустичен лайв на 22 април

Любимецът от „Гласът на България“ омагьосан от феи във видеото „Там където“

Съвсем скоро след завръщането си от САЩ един от най-харизматичните артисти от новото поколение български певци Тодор Георгиев – Toshey се завръща ударно на сцената с ново парче и както приляга на стила му – ефектно и концептуално видео.

Официалното представяне на „Там където“ е на 22 април в столичния клуб „Hacienda” от 20 ч.  Гостите на събитието ще могат да се насладят на един различен прочит на познати парчета в акустична версия. За тях освен с медни акорди на любимата си китара, Toshey ще се погрижи и с най-новия си loop station – придаващ още по –различно звучене на композициите.
За всички свои близки и фенове Toshey ще изпълни както свои песни, така и парчета на любимия си Ed Sheerаn  и много други, от които е повлиян музикално през годините.

По всичко личи, че актуалният сингъл на таланта от „Гласът на България“  „Там където“ ще последва съдбата на супер успешните „1:0 за Moi” и „Не вярвам“ и ще разгърне своя хитов заряд през следващите топли месеци. С приятен денс ритъм и запомняща се мелодия, парчето има всички шансове да се превърне в едно от най-пусканите по летните парти клубове – в града и край морето.
„Там където“ бележи интересен стилистичен завой в творчеството на Тодор Георгиев. Освен с мелодичен глас, покорил хиляди фенове на риалити шоуто по БТВ, тук можем да го чуем и да рапира. По-наблюдателните ще открият промяна и в начина му на пеене – резултат от системните уроци при уважавания педагог Алис Боварян, стимулираща го  непрекъснато да се усъвършенства.

„Харесва ми да експериментирам и да се развивам музикално.  Никога не е късно човек да разбере че е добър в нещо ново“, доволен е от резултата Toshey. „Най-много се гордея с това, че текстът на парчето е мой авторски. Винаги въздействието е много по- истинско, когато изпяваш думи, изразяващи лични твои мисли и емоции“.

Аранжиментът на песента отново е дело на Светлин Къслев, с когото Тодор работи успешно вече от няколко години. Видеото пък е ко-проект на Петър Кирилов – Каспър и Павлин Табашки. В него заедно с Тошко можем да видим четири загадъчни момичета, чиито лица остават скрити зад маски, но не е трудно да разпознаем сред тях актрисата от „Дякон Левски“ Дели Адъм и Мис „Национален отбор по волейбол“ Ваня Запрянова. Ролята им еднозначно разкрива концепцията за трансформацията. Символизиращи четирите земни елемента: въздух, вода, огън, земя, фееричните дами омагьосват певеца и внасят нови цветове в действителността му.  Клипът е заснет на Витоша, чийто горски пейзажи силно допринасят за магическата атмосфера и пренасят зрителя в приказни сюжети а ла Толкин.

Вижте видеото тук .

Входът е свободен.

Тодор Георгиев – Toshey онлайн
Фейсбук страница
https://www.facebook.com/tosheygeorgiev7/
„Там където“ –  видео
https://www.youtube.com/watch?v=RU29nqBgHNQ
Акустичен лайв в Hacienda – събитие
https://www.facebook.com/events/1584922365155629/

Сподели в: