"Тирамису" празнува юбилей – 50-то представление на сцена

Точно две години и половина след премиерата си „Тирамису“ празнува 50-то представление

На 23 октомври 2014 г. (четвъртък) от 19 ч. ще се изграе 50-тото представление на „Тирамису“ в Театър „София“.

Празникът е точно две години и половина след премиерата, която беше на 23 април 2012 г.

Зрителите на 50-тото представление на „Тирамису“ са поканени на коктейл, след като изгледат представлението. Вечерта ще бъде съпътствана от снимки и автографи в унисон с блясъка на самата постановка.

Пиесата „Тирамису“ е плод на лични преживявания на авторката Йоана Овшанко като рекламен агент – работила е три години в голяма агенция и познава този нов модерен начин на живот. Разкрива по интересен начин виртуалната реалност, която се опитва да замени личния живот, вкусове и предпочитания на хората.

Седем млади, успели, силни и красиви жени водят своята битка за успех в обществото като зрителите стават свидетели и на най-интимните им изживявания, съпреживяват сблъсъка на личността и наложените обществени правила за успех, реализация, норми за щастие.

Режисьорът на постановката е Николай Поляков, а актрисите са Лилия Маравиля, Лора Мутишева/ Йоанна Темелкова, Мила Банчева, Силвия Петкова, Дария Симеонова, Луиза Григорова и Снежана Макавеева. Те разкриват интересните истории на своите героини, омайват с красотата си и поднасят сладко-тръпчивия вкус на сладкиша, дал името на пиесата и постановката.

Прочетете още:
Най-добрата реклама за женски успех – в спектакъла "Тирамису"

Есета от конкурса на Kafene.bg "Можем ли да имаме всичко заедно – кариера, любов и семейство?"

Любов, кариера и семейство – 7

Любов, кариера и семейство – 1

Сподели в: