Техно легендата Marco Bailey гостува в клуб Escape

Диджей номер 1 в Белгия Marco Bailey, пристига в София за своя прочут сет, с който ще зарадва стотици фенове на клубната музика. Диджеят ще гостува в столичния клуб Ескейп на 3 април (петък) 2009г., само дни след приключването на Winter Music Conference в Маями, където ежегодно участва.

DJ Marco Bailey, нашумял у нас с безкомпромисните си сетове на 3 грамофона идва за специалното парти, с технически райдер, в който има специално изискване за два професионални грамофона Теchnics MK5 –  факт, който ще зарадва любителите на винила у нас.

Tехно звездата в петък ще се радва на подкрепа от най-известното българско дуо зад пулта – Смърфа от Метрополис и Мис Лидия.

Уикендът за клуб Ескейп се очертава повече от интригуващ, тъй като изненадите не свършват с появата на Марко Бейли. В съботната вечер, 4 април, техно маниаците ще бъдат нападнати от нашествието на транс дуото Astral Projection.

Astral Projection е израелска електронна формация, която се налага като един от най-успешните сайкъделик транс проекти в света за последните 15 години и в събота ще представи свой сет на живо в столичния клуб.

Суперзвездата DJ Sasha идва на 16 май в София ексклузивно за рождения ден на Mетрополис

 Johny D ще ни омае с африкански ритми в клуб Червило

Сподели в: