Теодосий Спасов ще закрие изолжбата Lights & Shadows на Иван Шопов

На 9 януари, от 19:00 ч. в Сохо, София ще се състои официалното закриване на изложбата "Lights & Shadows" на Иван Шопов. Специален гост на събитието ще бъде Теодосий Спасов, който заедно с Иван и Иво ще представят някои от най-новите им изпълнения от съвместния им проект БALKANSKY.

Самата изложба ще остане в SOHO до 16 януари, за да я разгледат тези, които не са успели.

Повече за изложбата:

Може би познавате Иван Шопов от неговите безброй музикални проекти, но знаете малко за неговите картини? Сега е момента да се гмурнете в неговия свят от графични и цветни композиции, озвучени с неговата музика.

Изложбата "Lights & Shadows" е естественото продължение на арт проекта със същото име, издаден под формата на арт каталог преди 3 години, в който бяха съчетани негови графични творби с ембиънт музика.

В експозицията са включени едни от най-полулярните му творби, както и съвсем нови невиждани графики. За първи път ще можете да се потопите и в неговите търсения в посока цвят под формата на акрилни платна.

Освен картините, Иван ще представи и вълнуваща интерактивна инсталация, която разработва съвместно с автора на дигитално изкуство Албена Баева (www.runabout.eu). Инсталацията ще можете да видите в подземието на къщичката ни, където звука ще бъде създаван посредством сенките ви.

SoExhibition е ежемесечното зареждане на стените в SOHO с храна за душата под формата на картини, фотографии и инсталации.

Сподели в: