Теодор Койчинов записва дебютния си сингъл

На 05 ноември 2007 (понеделник) Теодор Койчинов влезе в студио, за да запише своя първи самостоятелен сингъл. Парчето се казва „Аз и Ти/ Ти и Аз” и е по текст на Тома Марков, а музиката е на Марсело Венгровски, Жилберта Антония Карон и Себастиян Фучи, интернационален творчески екип, отговорен за хитове на много финалисти от Music Idol от различни точки на планетата.
                             
С младия певец тук отново ще работят Миро Гечев и Дара от 2 АМ, а за звука ще се грижат в студио Горан Йекнич.

Парчето ще има изключително силно, акустично звучене. То е нежно, поетично, тревожно и влюбено и идеално подхожда на чувствения глас на Теодор. Ето част от текста:

Защо
се свършват улиците в мен…
В огледалото ми няма още
други светове…
     
„Песента „Аз и Ти/Ти и Аз” ме грабна още в мига, в който я чух. За мен беше ясно, че това е моята песен. Винаги съм си представял, че първият ми солов сингъл ще бъде точно такова красиво и мелодично парче, което да остане, да се запомни. Помолих Тома Марков, който е много близък мой приятел да напише текст към тази мелодия. Той се вдъхнови веднага и създаде според мен прекрасна поезия. Вече съм ужасно нетърпелив да вляза в студио, за да мога да чуя финалния запис”, споделя Тео.

Към парчето ще се снима и видео клип. За целта на сайта www.cokemusic.bg, веднага след като песента е готова, ще бъде обявен свободен конкурс за сценарий на видеото към „Аз и Ти/Ти и Аз”. В него могат да участват всички, които харесват изпълненията на Теодор и новата песен. Най-красивото предложение ще бъде използвано за основа на клипа, а победителят ще бъде обявен за сценарист и лично ще присъства на снимките.

Теодор вече записа и дуетна песен с Невена Цонева. “Всеки път обиквам те” (по текст на Лора Владова) ще влезе в дебютния албум на певицата, който излиза до дни в България от Вирджиния Рекърдс.

Сподели в: