Тениска на Стилиян Петров участва в благотворителен търг за деца с увреждания

Вечер на добродетелите“ ще се проведе на 10 октомври и ще бъде под патронажа на Британския посланик Джонатан Алън. Целта на събитието е да бъдат събрани средства за осигуряването на медико-социални грижи и подкрепа за най-уязвимите и нуждаещи се деца в България – децата с увреждания.

Организатор е фондация „За Нашите Деца“. Мястото – Sofia Event Center (SEC) – разположена в Paradise Center. Поканени са над 200 гости от академичните, културните и бизнес среди в България – хора с различна чувствителност към живота, обединени от желанието да бъдат част от промяната в съдбите на над 5 000-те български деца, които живеят в социални домове.

И тази година гостите на събитието ще се насладядт на вкусна и изискана храна, докато наддават за уникални предмети от цял свят и даряват за приказните танци на нашите танцуващи добродеятели.

Сред предметите са тениска с автограф на Стилиян Петров, бивш капитан на националния отбор на България и лондонския тим Астън Вила, мексиканска брошка-медальон от пирамидата Кукулкан в Чичен Ица, собственост на актьора Деян Донков и последното копие на лимитиран компактдиск с театрална музика, композирана от Стефан Вълдобрев.

За водещ на търга е определен Игор Марковски, а водещи на вечерта са Мира Добрева и Драго Симеонов, които участват за четвърти път във Вечерите на добродетелите.

В предишните издания патрони на събитието са били българският еврокомисар Кристалина Георгиева, кметът на София Йорданка Фандъкова, бившият министър на външните работи Николай Младенов, Силва Зурлева, председател на Управителния съвет на Нова телевизия. С тяхна помощ и на всички спонсори и дарители са събрани общо 146 000 лв., които бяха използвани за създаване на Семейна къща за малки деца и в помощ на приемни деца.

Допълнителна информация

"Вечер на добродетелите" традиционно привлича партньори, които спонсорират събитието или предлагат своите услуги безвъзмездно. По този начин се цели всички набрани средства от събитието да бъдат използвани за каузата, а организационните разходи да бъдат покрити с подкрепата на партньори. Повече информация за каузата може да намерите тук.

Сподели в: