Тематични събития в парти център 4км

Парти Център 4км предприема  серия от висококачествени  събития,  разпространени в световен мащаб,тематични и ултра-екзотични  които ще  станат основа  за  електронна сцена, предоставяща  очаквани и значими партита, безспорни “събития на месеца”.

Организират тематични партита, като целта им е да поставят нови стандарти за представата ни за качествено електронно парти.

Това ще бъдат своеобразни спектакли, обединяващи  водещи диджеи, музиканти, танцьорки и артисти, клубът ще бъде преобразяван от изобилни декори, а специални мултимедийни шоута ще допринесат за еуфоричната атмосфера и изключителното усещане на клуба. Тясното сътрудничество с най-добрите агенции, привличането  на  лейбъли, радващи се на най-високо обществено внимание и най-талантливи диджеи, гарантират, че всяко събитие ще е съществена дата от клубния календар на България.

Парти Център 4км  дава ексклузивна сцена на първите brand събития в България и  възнамерява да подслонява месечни резидентства там през цялата година.

На 22 септември специални гости бяха легендарният британския лейбъл  Renaissance с техният резидент диджей Neil Quigley. Клубът ще бъде трансформиран в Renaissance  за една нощ с всички ключови елементи на марката-луксозна декорация, висококачествени арт продукции и уникален музикален стил.

На 28 септември специален гост ще бъде сензационния френски диджей Franck Roger и неговия лейбъл Real Tone Records. За една нощ клубът ще бъде трансформиран в уникално място със специално изготвена декорация от екипа на Даниела Вапирова (Totally Erected),тематично замислена  и комуникираща с уникалния музикален стил на диджея.

Билети в предпродажба- 12  лв. В мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg
На вратата в деня на събитието-15 лв.

Сподели в: