Театър 199 гостува на ФКЦ – Варна

На 18 февруари 2008г. в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна от 19 ч. е гастрола на Театър 199 с „Уилям Шекспир – пълни съчинения” от Джес, Адам, Даниъл.
Постановка: Съни Сънински
С участието на: Атанас Атанасов, Петър Калчев, Георги Спасов

Вече имате невероятния шанс да видите целия Шекспир в едно представление. Представете си 37-те му пиеси изиграни само за 97 минути. Революционно, нали?
ХХІ век!
Да, Вие сте човек от ХХІ век. И като такъв сте обречен постоянно да печелите! Дори докато се забавлявате, гледайки шоуто ”Уилям Шекспир – пълни съчинения”.
Ще спечелите пари. Пресметнете каква сума бихте похарчили, за да посетите 37 представления. А ако имате съпруга или приятелка? Ще ви стигне ли заплатата? Сега изчислете колко ще ви струва да гледате ”Хамлет” или ”Ромео и Жулиета” в нашия театър. Дори да си купите най-скъпия билет ще дадете по-малко от 49 стотинки за всяка от пиесите на Барда.

Ще спечелите време. Представете си. Ще са ви потребни цели 37 вечери, най-малко 120 часа или над 7200 минути, за да преживеете 37 представления. Не е малко. Спечеленото време можете да инвестирате в разлистване на томчетата на Шекспир.

Ще спечелите интелигентност. Та колко хора познавате, които свободно и умно могат да говорят за Шекспир и творчеството му. Ако видите нашето шоу, Вие вече ще сте от малцината, които могат. И не само умно и свободно, но и забавно. Помислете как ще Ви гледат всички от компанията.

Като бонус получавате здраве. Невероятно, но е така. Зашеметяващото лудуване в този спектакъл през пиесите на Шекспир ще ви зареди с адреналин и всички хормони на удоволствието.

Внимание: Това шоу не се препоръчва на хора със сърдечни неразположения, проблеми с пикочния мехур, вътрешно-ушни безпорядъци и/или хора, податливи на морска болест. Поради високата концентрация на необуздан смях по време на шоуто, Театър 199 и ФКЦ не поемат отговорност за жени и девойки в напреднала бременност.

Сподели в: