Театър "София" отваря врати със специални цени на билетите през септември

След лятото началото на новия театрален сезон в Театър „София“ ще бъде поставено с „Гъдулката гори“ по повод празника на София на 17 септември. След като зарадва публиката в Братислава, Виена и Берлин през изминалия сезон, талантливият Юлиян Рачков отново ще изиграе моноспектакъла и в София. Представлението ще се изиграе пред Театър "София" с вход свободен.

Останалите постановки през септември ще бъдат с цени на билетите от 8 лв. (редовни) и 6 лв. (за ученици, студенти и пенсионери).

Изключение прави само „Антигона“, премиерното заглавие. За първи път зрителите ще могат да гледат постановката на режисьора Иван Добчев в рамките на Празници на изкуствата „Аполония“, в Созопол, а премиерата в София ще бъде на 23 септември (вторник), от 19 ч.

В септемврийската програма на Театър „София“ се завръща спектакъла за деца „Пипи Дългото Чорапче“ (на 20 (събота) и на 28 септември (неделя), от 11 ч., цена на билетите: 5 лв.).

Ще можете да гледате също:

– „Госпожа Министершата“ (Лилия Маравиля получи ИКАР 2014 за Главна женска роля именно за ролята си на Министерша) на 25 септември (четвъртък), от 19 ч.;

– мюзикъла, с който прескачаме във времето – „Скачай“ (петък) – на 26 септември, по изключение в 17 ч.;

– седемте млади, успели и красиви жени в „Тирамису“ на 27 септември (събота), от 19 ч;

– „Покана за вечеря“ (Оля Стоянова, автор на пиесата, получи АСКЕЕР 2014 за Съвременна българска драматургия) в камерна зала на 28 септември (неделя), от 19 ч.

На 30 септември (вторник), от 19 ч., отново ще провокира смях и силни вълнения „Сватбата на дребния буржоа“, чиято премиера беше малко преди края на изминалия сезон.

Прочетете още:
Оля Стоянова: "Покана за вечеря" ни напомня, че семейството е крехко и изисква грижи
Класическа буржоазна сватба в театър "София"

Сподели в: