Театър "Българска армия" радва зрителите с билети на половин цена

ТеатърБългарска армия” започва инициативата Happy Hour. Всяка неделя, между 14.00 и 16.00 часа може да купите, подарите и зарадвате себе си, близките си приятелите си, бизнес партньорите си билети на половин цена.

Изберете великолепните комедии – „Много шум за нищо” от У. Шекспир и „Декамерон” по Джованни Бокачо. Изкушете се от изтънчения флирт на „Колко е важно да бъдеш сериозен” от Оскар Уайлд. Последвайте страстната и драматична любов на „Ромео и Жулиета” от У. Шекспир и на „Евгений Онегин” по А.С. Пушкин, или романтичната любов в чеховата „Чайка”. Споделете опита на Дон Жуан в „Завещанието на целомъдрения женкар” от А. Крим. Освободете настроението си с „Ножица-трепач” от Бр. Джордан и М. Ейбръмс и „Секс, наркотици, рокендрол” от Е. Богосян. Насладете се на комедиите на българските нрави и обичаи в „Кръщене” от Камен Донев, „Да разлаем кучетата” от Емил Атанасов и „Лалугер” на Николай Урумов. Протегнете се към пламъка на „Железният светилник” от Д. Талев или доверете желанията си на „Последни поръчки” от Джон Пристли.

Намалението не важи за спектаклите:
"Вражалец", "Благородният испанец","Големанов", "Възгледите на един учител за народното творчество", "Възгледите на един учител за всеобщата просвета".

Сподели в: