Театър „Българска армия” отбелязва 6 май със седмица на "Храбростта и българското войнство"

Театър „Българска армия” отбелязва 6 майДеня на храбростта, заедно със своите зрители. От 60 години Театър „Българска армия” носи с гордост и достойнство честта да бъде част от културното самосъзнание на българското войнство. Ето защо от 1-ви до 6-ти май, всеки зрител на Театър „Българска армия” ще може да се наслади на пет различни и изкушаващи спектакъла само на половин цена, съобщиха от театъра. На 1 май театъра ще отвори широко вратите си, за да сподели радостта и гордостта от празника с призваните да служат под знамената на Българската армия и всички останали, които се радват на сигурността и спокойствието осигурено им от българските воини.

През седмицата на "Храбростта и българското войнство" зрителите на театъра могат да изберат шармантната комедия на Оскар Уайлд – „Колко е важно да бъдеш сериозен” на 1 май или спектакъла на Старозагорския театър „Волпоне” с участието на Николай Урумов – на 2 май. Тези, които предпочетат 3 май ще имат щастието да се срещнат отблизо с „Кръщене” и изобилстващо чувство за хумор на Камен Донев. 4 май ще очаква публиката си с неостаряващата класическа комедия на Уилям Шекспир Както ви харесва”. Със сигурност няма да останат разочаровани и най-търпеливите зрители, решили да дочакат 5 май, за да се насладят на илюзионния спектакъл на Бате Ненчо със специалното участие на Любо Нейков – „Магията на Ненчо”, допълват от Театър „Българска армия”.

Всички изкушения ще бъдат възнаградени с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят този 6 май по-незабравим, по-празничен и по-единен. Театър „Българска армия” и този път е мястото, където спокойно можете да доведете семейството си, да срещнете приятелите си, да изразите уважението си към честта на армейците и на всяка цена да се позабавлявате.

Още на Kafene.bg:

VIII Празници на младежкото театрално изкуство „Бургаски изгреви 2012”

Асен Шопов получава „А`Аскеер” за цялостен принос към театралното изкуство

Александра Сърчаджиева и Ангел Генов спечелиха наградите "МаксиМ" на театър "Българска армия"

Сподели в: