ТВ 7 с две нови предавания от септември

От 12 септември, всяка делнична вечер от 19:30, веднага след новините, стартира излъчването на актуално-публицистичното предаване “Отблизо”.

Всяка делнична вечер програмата на ТВ 7 от 19:30 ч. до 20:00 ч. ще бъде посветена на следните теми:

Понеделник – “Спорт” с водещ Бойко Серафимов.

Вторник – “Градът” с водещ Галин Дяков.

Сряда – “Европа: Правилата и парите” с водещ Катрин Бинбашиева.

Четвъртък – Съдебно-криминална рубрика “Властта и законът” с водещ Румяна Попова.

Петък – Рубрика за здравеопазване и образование с водещ Снежана Иванова.

Предаванията ще се излъчват на живо, като в тях ще се обсъждат проблеми, които вълнуват и са част от ежедневието на хората.

На 15 септември, събота, от 17:15 ч., ТВ 7 ще излъчи първия брой на новото си предаване за документални досиета “Време за спомени”.

“Време за спомени” е създадено със съдействието на Българската национална филмотека, което си е поставило амбициозната цел да запознае зрителите с богатството на българския и световен киноархив. “Време за спомени” е както с културно-образователен, така и с емоционален характер. Всяка събота от 17:15 ч., в петнадесетте минути екранно време, ще бъдат показвани много и различни като тематика събития, кинохроники, филми и части от такива, създадени през определена година и разглеждащи период от време или епоха. Телевизията и авторите имат честта да събудят паметта, да върнат зрителите назад във времето, да си припомнят с носталгия отминалите времена.

Сподели в: