Творческа вечер с Цвети и Ива в кафе-клуб Влайкова

На 6 октомври в кафе-клуб "Влайкова" се проведе литературното четене "Вода". Творческата вечер с участието на младите и талантливи Цветина Рангелова и Ива Валентинова премина с представяне както на тяхната авторска поезия, така и с музикални изпълнения на живо. Двете авторки споделиха своята лирика, вдъхновена по един или друг начин от водната стихия. Цвети и Ива, както накратко е известно поетичното дуо, изпълниха вечерта с красота, светлина и много любов. 
 
 
 
Дуетът изненада приятно присъстващите с нови произведения, голяма част от които за първи път бяха представени пред публика. Плавното преплитане на различните теми като завръщането към детството, спомените, преодоляването на трудностите, и не на последно място – любовта,  неусетно проводи присъстващите през света на Цвети и Ива. За двете авторки това е първа съвместна изява на живо, макар те творят заедно вече дълго време. Дуетът има около 15 песни, а в края на миналата година песента им "Message in a bottle" се сдоби със студиен запис.
 
Творческите изяви на двете момичета обаче не свършат дотук. Цвети и Ива обещават да организират следващия събития, в които да позволят на своите читатели и слушатели да продължават да се докосват до тяхното изкуство.

Сподели в: