Тауърс Галери отразяват месеца на фотографията

В месеца на фотографията, Тауърс Галери са приготвили десетки мигове, хора и места, запечатани от обективите на различни автори. Шестата изложба в рамките на проекта „Събудете стените си!” е посветена именно на фотографското изкуство. Интересни автори, всеки с автентична гледна точка за живота, представят своето изкуство в артпространството на Арт Рентал в Софарма Шопинг Център. Откриването е днес, 12 юни, от 19.00 часа на втория етаж на Търговския Център на „Софарма Бизнес Тауърс”.

Всички са добре дошли при вход свободен, за да се потопят в невероятното лятно парти, приготвено специално от Wonderland Events. За лятната обстановка ще се погрижи DJ Stefan Popov от лейбъл Code, който по-късно същата вечер ще радва феновете си в столичния клуб Mascara. Подготвил е най-доброто от funky, disco, vocal и soulful house музиката, поднесено със страст и стил. Миксът ще бъде с привкус на лято, коктейли, танц и силен бийт. 

Фотографиският състав от шестия проект на „Събудете стените си!” се състои от следните автори: Валентин Симеонов, Михаил Вучков, Любомир Стефанов, Марко Де Сантис, Мирела Караджова, Надя Минчева, Васил Павлов, Алекс Щок, Веселина Славчева, Таня Кюлджиева, Цветелина Цанева и Силвия Павлова. Не липсват и художници живописци в лицето на Кирил Божков, Ралица Бурова и Десислава Иванова- ДАЛИЯ.

Сподели в: