Танцьор на Кайли Миноуг ще се вихри зад пулта в София

Един от танцьорите на Кайли Миноуг и Джанет ДжексънMarco Da Silva ще се развихри на родна сцена на 4 декември. Освен с горещи танци, мускулестият модел ще забавлява гостите на столичния ID Club и зад пулта като диджей. Той ще разхвърля дрехи след полунощ, представяйки своите миксове, които определя като прогресивна, секси хаус музика с комерсиален привкус. Посетителите на микс клуба ще могат да видят първото му шоу на родна сцена.

Марко Да Силва е известен като танцьор, модел и хореограф. Освен в рекламни кампании, той е съпътствал турнетата на световни звезди като Кайли Миноуг, Джанет Джексън, Марая Кери, Гери Халиуел, Тициано Феро. Снимал се е и за клиповете “Thank God i found you” на Марая Кери и “All I See” на Кайли, където е сред основните танцьори.

През 2008 г. решава да превърне страстта си към хаус музиката в ново предизвикателство. Купува си професионални диджей декове и сам се учи как да прави скречове с плочите. Под покровителството на Петер Раухофер (автор на ремикси за Мадона, Бритни Спиърс, Джанет Джексън, „Депеш Мод”), Марко бързо навлиза в занаята.

В момента италианския мачо е резидент на PUSHCLUB в Рим. Заедно с DJ Phil Romano създават изключително успешния PUSHCLUB X-treme Tour, който пътува до много дестинации, сред които Сидни, САЩ, Париж, Рио де Жанейро и Германия.
Звуците, които DJ Marco Da Silva създава се определят като прогресивна тъмна секси хаус музика с комерсиален привкус.
Gay Pride Madrid го е ангажирал като изпълнител за прайд партито на порнозвездата Мартин Маца заедно с други големи имена сред диджеите. В графика на Марко са и събития като DRAMAQUEEN Party в Монреал, FLY в Торонто, LOVE в Истанбул и MIX в Париж.
Марко Да Силва е сред избраните да участва на MATINEE Circuit Party в Барселона. Това е най-големият гей парти фестивал, на който присъстват 20 000 души.

Сподели в: