Танцувайте с най-известните ди джеи в света

За първи път Amnesia Ibiza обявява кастинг за танцьорки в България

Най-добрият хаус клуб в света Amnesia Ibiza предизвиква българските момичета с провеждането на кастинг за go-go танцьорки за сезона юни – септември 2007 година. За първи път тази година, клубът обявява кастинг за танцьорки и в България, който ще се проведе на 18-ти май в балната зала на Военния клуб от 18 часа. Конкурсът съвпада с програмата и мястото на най-голямата музикална конференция, която се провежда в Югоизточна Европа – SEEME .

Желаещите да бъдат част от лятното изживяване Amnesia Ibiza трябва да бъдат между 18 и 25 години. Предимство за всяка участничка в кастинга е да харесва екстравагантните партита и красивите плажове на Испания, като не е задължително да бъде професионална танцьорка. Amnesia поема разходите по транспорта и престоя на избраните момичета до най-горещото клубно място в света. Победителките в кастинга трябва да останат минимум 30 работни дни на острова, като работното време е от 5 до 6 дни в седмицата.

Amnesia, въпреки името си, остава едно незабравимо изживяване, познато в цял свят. С уникалния си саунд и програма, както и екстравагантни парти пърформанси, той е любимо място не само на феновете на електронна музика, но и на вип личности от четирите края на планетата.

Сподели в: