Танцов спектакъл апелира към смислен и здравословен живот

На 27 март, в Младежкия театър "Николай Бинев", от 19:00 часа ще се състои невероятен танцов спектакъл на VS DANCE. Виктория Михова ‘Goldy’, създателят на напоследък доста нашумелия танцов състав VS DANCE, носителката на приза “най-добър танцьор“ от наградите Best DJ & Best Club 2012, и нейният екип от преподаватели организират второ издание на танцовият спектакъл „VS LIFE”.
Това е уникална арт-форма, която комбинира сценичното изкуство с улични танци.

„Спектакълът е изцяло насочен към младите хора с агитация към по-здравословен, интересен, смислен и културен живот. Мъчно ми става, когато гледам млади, красиви и талантливи хора, да поропиляват времето си по градинки в пиене и пушене. Това с каква среда се обграждаме е от жизнено важно значение“ споделя Goldy, говорейки за същността на танцовата школа VS DANCE. „Нашите ученици са много отдадени..това се дължи, на факта, че сме успяли да създадем една много положителна и приятелска среда в залата. Всички нямат търпение да стъпят на сцената и да покажат до къде е стигнало тяхното развитие. Ние – главният състав на VS DANCE,  с две ръце ще ги подкрепим, включвайки и наши специални танци в спектакъла! Ще бъде много, много положително изживяване“ – обещава Goldy.

През последните години VS DANCE се наложи като една от водещите танцови формации и школи у нас от сцената на най-престижните клубове като YALTA CLUB, Mascara и TEQUILA; като съпорт на концертите на хип-хоп звезди от ранга на Snoop Dogg и Rick Ross; сред многобройните фенове на BMW като официален танцов състав на BMW Клуб България; като Мажоретки на Баскетболен клуб „Левски”, както и покрай работата си с БГ хип-хоп кръстника 100 Кила и с дивата Марина Кискинова. Наскоро VS DANCE откриха единствената по-рода си профилирана танцова зала в България, където привличат нови последователи – именно там протичат всички приготовления за предстоящия спектакъл.

Сподели в: