Талантливата Джесика Ръстън представя романа си "Лукс"

Сексапилният нюйоркчанин Логан Барнс знае как да вземе онова, което желае. Само че не е възможно да спечелиш момичето, да натрупаш пари и да живееш на върха в лукс, без да си създадеш неприятели…
Най-големият му враг е бившият му приятел Николо Флорес, когото Логан е предал преди много години. Той не може да се примири с миналото, не може да позволи на Логан да се измъкне безнаказано, затова изчаква зад кулисите, дебне, докато не настъпи моментът, когато всеки ще си получи заслуженото.
Ето че Логан се установява в Лондон със съвършената съпруга, съвършеното семейство и перлата в короната на възродената му хотелска империя – изумителен остров, на който ултрабогатите могат да избягат от светлината на прожекторите. Николо е готов да нанесе поредния си удар, но страстта към комара, наркоманията, секса и скандалите не оставят на мира семейството на Барнс.
 
Унищожителен поглед към живота на върха…

Джесика Ръстън е забележителен нов талант, който се налага в жанра на дамските романи. Дъщеря е на писателката Сюзън Хил и е работила в „Лонг Барн Букс”; написала е документална книга („Героини: дръзки, лоши и красиви”) и е завършила психология. Джесика живее в Лондон със съпруга си.

"Лукс", Джесика Ръстън
Обем: 540 с.
Цена: 16 лв.

Сподели в: