Тайните на лицето – новата ера в общуването

За книгата:
Новата ера, в която живеем, изисква от нас да се научим да общуваме различно, да разчитаме скритото в малкия детайл – тайните на лицето, мимиката, погледа, дори най-малкото трепване. Именно този таен свят ни разкрива психологът Иля Шчоголев в книгата си "Тайните на лицето".

Човешкият характер е само на пръв поглед затворена книга. Авторът разкрива тайните на древното китайско изкуство за четене по лицето, или т.нар. физиогномика, както се нарича науката днес. Невероятно, но е факт, че формата на носа, на очите и рисунъкът на бръчките могат да разкажат за даден човек повече от най-правдивата автобиография.

Благодарение на книгата вие ще се научите по-добре да се ориентирате в поведението на близките си, бързо да определяте характера на хората около вас и дори да предсказвате техните съдби. Тя ще ви бъде полезна в най-различни ситуации: при първо запознанство или при избор на спътник в живота, при определяне на перспективите на формиращите се взаимоотношения – било на личния, било на служебния фронт. Какви сте? Какви хора ви заобикалят? Отворете книгата и ще получите точни отговори на тези нелесни въпроси.

За автора:
Иля Шчоголев, роден в Санкт Петербург, практикуващ психолог, а от 2003 г. се занимава активно с графология, физиогномика и визуална диагностика.

Издава: ИК "Сиела"

Сподели в: